За астрологичната консултация

Звездният небосвод всъщност е отворената книга на космически проекции…

К. Г. Юнг

Астрологичната консултация предоставя на търсещия човек допълнителна перспектива, различен поглед върху собствената душевност, нагласи, влечения, темперамент, дарби, предизвикателства, житейска ситуация и път на индивидуация. Тя представлява диалог между астролога и клиента, по време на който се разплита кълбото на Ариадна в лабиринта на вашата уникална личност и съдба. А нишката, която ни води, е рождената карта – една своеобразна проекция на вашата психическа организация.

Всяка първа консултация включва:

  • Ако е необходимо – кратка ректификация на часа на раждане по минали събития в живота на клиента;
  • Анализ на рождената карта – психопрофил, характер и темперамент, вродени заложби и потенциал, общи тенденции за реализация, предизвикателства, житейски задачи;
  • Прогноза – тенденции в живота на клиента за 1 – 2 години напред.

Консултацията продължава около 90 минути.

По време на всяка следваща консултация се изследват задълбочено специфични положения в хороскопа и важни теми в живота на клиента, търсят се отговори на конкретни актуални въпроси, хвърля се светлина върху несъзнавани процеси и мотивации, пласт след пласт рождената карта се разгръща и интегрира, за да завибрира колкото се може по-пълноценно и изящно, дарявайки човека с повече разбиране за себе си, нуждите си и живота си.

Разбира се, както във всеки себепознавателен и терапевтичен процес, главният герой, откривателят и движещата сила е самият клиент. Астрологът е само партньор в това вълнуващо пътешествие, който умее да разчита небесните символи и да насочва.

Работя по метода на Хубер и ползвам техники като Възрастова точка, Домова карта, Карта на възлите, Динамичен енергиен анализ и др.

Включвам и техники от класическата астрология: синастрия (партньорски хороскоп), хорар (карта на конкретен въпрос), елективна астрология (избиране на подходящ момент за дадено събитие), различни прогностични техники.


Advertisements